At slå bookmakerne kan være en udfordring, uanset om man er nybegynder i betting eller blot oplever en dårlig stime. Derfor tilbyder vi hos Betting Lounge både gratis og betalte odds-tips og spilforslag, præsenteret af odds-eksperter og iGaming-entusiaster.

Vi hos Betting Lounge kan ikke garantere, at du vinder på hvert enkelt spilforslag, men vi kan forsikre dig om, at vores tips og spilforslag leveres af erfarne odds-professionelle inden for forskellige sportsgrene såsom fodbold, tennis, håndbold og meget mere.

Bliv medlem gratis på Facebook og Telegram og følg med her på siden, hvor vi også deler eksklusive odds-tips og spilforslag, som du ikke finder andre steder.

Aktuelle odds tips & spilforslag

 • Tyskland - Skotland

  Fodbold • Europamesterskabet

  Over 3.5 mål @ 3 units

  14/06/2024 • 21:00

  Betting Lounge

  Tyskland - Skotland

  Fodbold • Europamesterskabet

  14/06/2024 • 21:00

  Betting Lounge

  Over 3.5 mål @ 3 units

Få daglige odds tips og spilforslag

 • Tennis • French Open

  Tennis • French Open

  Dagens spilforslag: Swiatek, Iga - Paolini, Jasmine

  Dagens spilforslag: Swiatek, Iga - Paolini, Jasmine

  Kampstart: 08/06/2024 @ 15:00

  Kampstart: 08/06/2024 @ 15:00

  Finale i French Open hos Kvinderne

  Finale i French Open hos Kvinderne

Seneste afgjorte spilforslag

 • FC Midtjytlland - Silkeborg & Brøndby - AGF

  FCM Sejr + Brøndby Sejr @ odds 1.86

  Tabt

  FC Midtjytlland - Silkeborg & Brøndby - AGF

  FCM Sejr + Brøndby Sejr @ odds 1.86

  Tabt

 • Stan Wawrinka - Andy Murray

  Wawrinka vinder 3-0 eller 3-1 (-1,5 sæt) @ odds 1.94

  Vundet

  Stan Wawrinka - Andy Murray

  Wawrinka vinder 3-0 eller 3-1 (-1,5 sæt) @ odds 1.94

  Vundet

 • Liverpool - Wolverhamton

  Over 4,5 offside i kampen @ odds 2.38

  Vundet

  Liverpool - Wolverhamton

  Over 4,5 offside i kampen @ odds 2.38

  Vundet

 • Liverpool - Wolverhamton

  Over 1,5 offside Liverpool @ odds 1.75

  Vundet

  Liverpool - Wolverhamton

  Over 1,5 offside Liverpool @ odds 1.75

  Vundet

 • Liverpool - Wolverhamton

  Over 8,5 skud Wolves @ odds 1,95

  Tabt

  Liverpool - Wolverhamton

  Over 8,5 skud Wolves @ odds 1,95

  Tabt

 • Fc Midtjylland DNB @ odds 1.94

  Push

  Fc Midtjylland DNB @ odds 1.94

  Push

 • Liverpool - Crystal Palace

  Liverpool 24+ Skud @ odds 2.25

  Tabt

  Liverpool - Crystal Palace

  Liverpool 24+ Skud @ odds 2.25

  Tabt

 • Liverpool - Crystal Palace

  33+ skud @ odds 2.4

  Tabt

  Liverpool - Crystal Palace

  33+ skud @ odds 2.4

  Tabt

 • Liverpool - Crystal Palace

  30+ skud @ odds 1.8

  Tabt

  Liverpool - Crystal Palace

  30+ skud @ odds 1.8

  Tabt

 • Kocaelispor - Goztepe Izmir

  Over 2.5 mål @ odds 2.35

  Vundet

  Kocaelispor - Goztepe Izmir

  Over 2.5 mål @ odds 2.35

  Vundet

 • Danmark - Færøerne

  Christian Eriksen scorer IKKE @ odds 1,75

  Vundet

  Danmark - Færøerne

  Christian Eriksen scorer IKKE @ odds 1,75

  Vundet

Odds tips efter sportsgren

 • Tennis

  0 Odds tips
 • Ishockey

  0 Odds tips
 • Håndbold

  0 Odds tips
 • Fodbold

  5 Odds tips
 • Cykling

  0 Odds tips
 • Basketball

  0 Odds tips
 • Amerikansk fodbold

  1 Odds tip

Odds tips efter begivenhed

Odds tips fra professionelle spileksperter

Odds tips

Pingus, Tennis & Fodbold

Pingus er en af vores erfarne odds-eksperter med over 15 års erfaring i branchen. Han er en af vores dygtige veteraner inden for odds-verdenen.

Odds tips

Steffen Fonvig, Live tipster

Steffen er vores high-risk, high-reward live tiptser der leverer verdensklasses spilforslag på live begivenheder primært indenfor fodbold og håndbold.

Hvad er odds tips?

Vores odds tips er nøje udvalgt, ud fra grundig søgen om de enkelte markeder, samt hvor vi ser en edge i forhold til oddset der er sat på et respektive marked. Vores odds tips bliver delt af vores eksperter på de udvalgte områder, samt delt, for at kunne levere overskud til brugerne og læserne på vores side. Vores odds forslag bliver ikke delt af enkelte bruger, men eksperter der gennem længere tid har produceret overskud, og slået markedet.

Sådan fungerer vores spiltips

Vores spiltips giver dig information, du måske ikke var klar over, var muligt at støve op. Vi deler vores spiltips, når vi ser en fordel, før bookmakerne ser den. På den måde kan vi fange det høje odds, eller den gode linje, inden oddset falder, eller linjen ændres. Vi har gratis tips der kan ses af alle, men vi har også en VIP gruppe, hvor der vil være ekstra favorable tips, som ikke vil blive delt med alle. Her skal man nemlig ikke være mange om buddet, før oddset falder. Vi deler vores spilforslag i vores Telegram gruppe, men også online i vores sektion ”Odds Tips”

“Odds forslaget”

Odds forslaget er ud fra hver enkelte oprettet odds tips. Her vil stå hvilken begivenheden vi forslår spillet på, så du nemt og hurtigt kan finde spillet ved din favorit bookmaker. Vi har placeret vores odds forslag i midten af hver spil, så du ikke er i tvivl om det er 1×2 eller Over/Under du spiller på.

“Units”

Vores units er fra 1-10. 1 er det laveste, og 10 er det højeste. 10 er vores MAXBET, og der kan ikke forkomme mange MAXBET om året. Dog, når vi sætter 10 units på et spil, så er bet valuen også ekstrem høj. Hvad den enkelte spiller vælger af units, bestemmer den enkelte spiller selvfølgelig selv. Det handler meget om at kunne kontrollere sin ”odds pung” og selv vælge hvad sine units skal være. Nogle har 1 unit som 100 kr., og andre har som 50 kr. eller 500 kr. Hvis man har 1 unit = 50 kr. og vi anbefaler et spil til 6 units, så skal du her smide 300 kr. på dit væddemål.

“Odds”

Oddset på det valgte spil tip, reguleres jævnligt, ud fra hvilken bookmaker der først sætter oddset op eller nej, så det kan derfor være en fremragende ide, at tjekke hvor det bedste odds ligger. Hvis vi deler et spil på Spreadex eller Expekt, så kan det sagtens være at Betnia eller Mr. Play har det højeste odds da de enten ”sover i timen” eller også blot ikke har set at 50% af Real Madrids hold har fået dårlig mave og derfor ikke stiller til start. En god ide, kunne være at bruge: https://www.oddschecker.com/

“Spilbar til”

Ud fra hver odds forslag, står der ”spilbar ned til xx.xx” og det betyder blot at hvis vi anbefaler et spil til 1.9, og den er spilbar ned til 1.7, så anbefaler vi ikke at du spiller den til odds 1.6 f.eks., da værdien her er væk. Så er det bedre at holde sig fra oddset, og sætte nofikationer til vores oddstips i Telegram, eller tjekke vores side med odds tips, flere gange om dagen, da du så ikke går klip af oddset hvor der reelt er værdi. Mange vindende sportsbetter, råder altid folk til at spille flere dage ud i fremtiden. Det odds du ser i dag, på CL runden næste uge, kan reelt være faldet over 50% inden kampstart, fordi bookmakeren har været tidligt ude. Så læg mærke til vores spilbar ned til – og spil kun odds over ”spilbar ned til”

“Betvalue”

Betvalue fremvises i procenter, fordi vores eksperter giver en reel chance vurdering af om odds forslaget går hjem eller ej. Odds 1,10 skal gerne have over 90% chance for at gå hjem, ellers er der ikke value i oddset. Omvendt hvis der er 55% for at odds 2.0 går hjem, så er betvaluen fin på dette spil, da den vil ramme 55/100 gange, og derfor er odds 2 en udmærket value. Læg mærke til betvaluen når vi anbefaler spil – tit er der en god value på de enkelte bets.

Spiltips og odds forslag fra de bedste odds eksperter

Det er ikke hvem som helst der leverer odds tips og spilforslag på vores hjemmeside og kanaler, Betting Lounge samarbejder med en lang række odds eksperter der alle har deres unikke ekspertiseområder. Vi sætter ikke en tennis ekspert til at vurderer hvem der vinder Tour de France i cykling. Vi har nøje udvalgt hver enkelt ekspert ud fra den enkelte sportsgren eksperten ved noget om, og har bevist og fremvist overskud over en længere periode. Det er altså ikke bare hvem som helst der er odds ekspert hos BettingLounge. Vi betaler penge til vores eksperter, for at du, som læser og kunde at få de antal spil i løbet af en måned, som du ikke selv ville kunne støve op. Det er helt umuligt at være ekspert på alle sportsgrene, en bookmaker tilbyder, og derfor har vi valgt at have flere eksperter som dækker de relevante områder. Vi kører derfor også med kontinuerlig overskud hver eneste måned.

Spilforslag til de største og mindste sportsgrene og ligaer

Betting Lounge har et nuanceret team af odds eksperter, der gør det muligt for os af levere professionelle spilforslag til de største og mindste sportsgrene og ligaer heri.

Vi har eksperter der dækker de største fodbold ligaer i Europa, blandt andet de store slutrunder, EM og VM, Champions League, Europa League, Premier League i England, La Liga i Spanien, Superligaen i Danmark, Serie A i Italien, og mange, mange flere.

Vi dækker også sportsgrene ud over Fodbold, som Håndbold, Tennis, Ishockey, CS GO, NFL, NBA , Dart, Snooker, og mere til.

Dagens tips på de største begivenheder i og uden for sportens verden vil altid kunne findes i både vores telegram gruppe, men også på vores hjemmeside, og vil man ud og have en fordel og nogle bedre tips, med støre betvalue, så skal du med i vores betalings VIP gruppe, hvor kun de bedste odds bliver delt, og hvor der garanteres overskud hver eneste måned. Overskud eller pengene tilbage. Det er et slogan vi godt kan lide. Så ved vi nemlig at vores kunder får hvad de betaler for.

Betting Lounge er en online odds-platform der bringer  alle de bedste odds bonusser, kampagner og tilbud, så vel som en fantastisk oversigt over danske bookmakere, men vores kerneprodukt er vores odds tips og spilforslag og her begrænser vi os ikke til bare sport der giver sved på panden. Vi har også en række eksperter der for din skyld, sidder og gennem nørder de sidste mange nytårstaler, hører et valg af euro vision sange, ser en masse X-Factor programmer, samt meget, meget mere. Snart skal vi hører Kongens Nytårstale, som vi sætter en store ære i at lave et godt setup omkring, samt muligheden for at skyde det nye år i gang med et WIN på kontoen.

Hos BettingLounge kan du også altid følge med i de bedste kampagner og gratis spins, mm., der kommer fra bookmakerne. Så i stedet for du skal sidde og gennemrode din mail, logge ind på alle dine bookmaker kontoer, så kan du med et simpelt klik, tjekke alle bookmakerens kampagner lige her, nemlig på www.bettinglounge.dk

Gratis spiltips og professionelle odds tips

En god service behøver ikke at koste penge og hos Betting Lounge behøver du ikke at betale for vores spiltips, dog har vi en særskilt sektion med odds tips der udelukkende er for betalende medlemmer.

Vi tilbyder en VIP gruppe, hvor kun de bedste udvalgte tips kommer med. Så tjek vores telegram gruppe Bettinglounge Free for gratis tips, men vil du sikres profit hver eneste måned, så besøg vores VIP Lounge og start med altid at være 1 skridt foran alle dine venner hvad angår odds størrelse, odds value, og tilbud.

I vores VIP Lounge, garanterer vi overskud. Vi kalder det simpelthen ”Profit eller Free” – da vi ved vi gentagne måneder, altid vil kunne skabe overskud. I vores VIP Lounge kan du købe 1 mdr. 3 mdr. eller 12 mdr. Her vil blive delt gennemarbejdet odds forslag, samt gives freebets ud, gavekort, bookmaker bonusser, konkurrencer, mm., KUN til medlemmerne i vores VIP Lounge. Vi vil godt kalde det for et fællesskab, men samtidig også en seriøs gruppe, der tænker at odds skal være profit, og ikke underholdning.